Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij BB Sjiek heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Dit op voorwaarde dat het product ongebruikt, onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet worden teruggenomen.  

Retourneren is vrij eenvoudig.
Vul het onderstaande formulier in en stuur de artikelen inclusief de pakbon retour naar onderstaand adres:

BB Sjiek Warandestaat 16
8480 Ichtegem
België

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de betelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

Houd er rekening mee dat BB Sjiek retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Let op! Solden worden niet terug betaald.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

RETOURFORMULIER

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.